SKVUŠ
  Show menu
  • Početna
  • Rubrike
    • Sa Veleučilišta
    • U Šibeniku
    • Studenti
    • Iz struke
    • Ministarstvo Vječnih Studenata
  • Oglasnik smještaja
  • Studentske organizacije
    • Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku
    • Studentski pravobranitelj
    • Sportska udruga studenata Veleučilišta u Šibeniku
    • Informatička sekcija
    • Udruga Alumni VUŠ
  • Medijski partneri
  • O nama
    • Novinarska sekcija Veleučilišta u Šibeniku
    • Urednička politika
    • Korisni linkovi
  • Kontakt
  • Početna
  • Papalica
  • Pileća prsa punjena mozzarellom i pesto umakom

Pileća prsa punjena mozzarellom i pesto umakom

Pileća prsa punjena mozzarellom i pesto umakom

Pileća prsa punjena mozzarellom i pesto umakom

04/02/2017 IB Papalica

Porcija: 4 osobe / Vrijeme pripreme: 30-ak minuta / Ukupni trošak: 30-40 kn

chicken

Potrebni sastojci

  • pileća prsa
  • 4-5 rajčica
  • Pesto umak (kupovni ili domaći)
  • 30 grama mozzarella sira
  • maslinovo ulje
  • sol, papar

Tijek pripremeoil

1.KORAK: Horizontalno izrežite pileća prsa, ali ne do kraja. Ostavite jedan dio neizrezan tako da prsa možete rastvoriti kao knjigu. Potom s unutarnje strane razmažite pesto umak, dodajte izrezane rajčice te mozzarella sir. Po želji dodajte malo listova špinata ili nekog drugog povrća. Nakon što se dodali sve željene sastojke preklopite prsa te ih prikvačite sa čačkalicama kako se nebi rastvorile tokom pečenja.

2.KORAK: Stavite prsa u tavu, te ih pospite s maslinovim uljem, posolite i začinite s paprom. Na briznu pripržite prsa s jedne i druge strane, te ih nakon toga pecite 8 do 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 180°C.

3.KORAK: Prsa poslužite s majonezom ili grčkim jogurtom. Dobar tek!

Related tags to article

mozzarellapapalicapiletina
IB

IB

Administrator

View more by IB
Featured Desert – Palacinke sa sladoledom i toplom bananom Papalica Desert – Palacinke sa sladoledom i toplom bananom by SKVUŠ  •  
Featured Otkrijte kakvog su okusa špageti pripremljeni na kineski način Papalica Otkrijte kakvog su okusa špageti pripremljeni na kineski način by Luciana Matić  •  

SKVUŠ

Novinarska sekcija Veleučilišta u Šibeniku.
Edited by Ivan Bumbak & Krešimir Čoko & Stjepan Goreta

Close Window

Loading, Please Wait!

This may take a second or two. Loading, Please Wait!