Novinarska sekcija Veleučilišta u Šibeniku

Novinarska sekcija Veleučilišta u Šibeniku osnovana je odlukom dekanice Anite Grubišić od 27. studenog 2015. godine. Sekcija okuplja zaljubljenike u novinarstvo, PR i marketing.

Novinarsku sekciju vodi voditelj sekcije, a od prosinca 2015. godine to je Matija Blaće. Unutar sekcije djeluju dva odjela: Odjel za studentski portal i PR odjel.

Odjel za studentski portal vodi portal koji djeluje od veljače 2016. godine. Preko portala skvus.hr (Studentski klub Veleučilišta u Šibeniku) Novinarska sekcija promovira studente i studentske projekte na Veleučilištu u Šibeniku te prenosi informacije od interesa za studente. Voditelj sekcije je ujedno glavni urednik, a pomažu mu dva izvršna urednika.

Prosinac 2015. godine – Glavni urednik: Matija Blaće, izvršni urednici: Josip Kuštera i Sanja Ivanišević.

Studeni 2016. godine – Glavni urednik: Matija Blaće, izvršni urednici: Dora Josipa Dežmalj, Ivan Bumbak, Anđela Klisović

Svibanj 2017. godine- Glavna urednica: Dora Josipa Dežmalj, izvršni urednici: Anđela Klisović, Ivan Bumbak.

 

PR odjel vodi komunikaciju studentskih organizacija i po potrebi ostalih institucija u sustavu sa vanjskim medijima.

Voditeljica PR odjela je –  prosinac 2015. godine: Ivana Žulj.

– svibanj 2017. godine: Luka Brala

 

Sekcija djeluje u skladu sa svojim internim pravilnikom koji se može pogledati na idućem linku: Pravilnik o radu Novinarske sekcije Veleučilišta u Šibeniku

Sekcija je stalno otvorena za nove članove i suradnike! Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas preko naše Facebook stranice ili na email redakcija.skvus@gmail.com!

logo1024